currently:
3.5 / 5
Posted By nazul on 08/04 14:25

Clouseau doet mee aan de Belgian GT

Share |

Koen en Kris Wauters rijden dit jaar het volledige Belgian GT Championship. Koen Wauters heeft als teamgenoot Jeffrey Van Hooydonk. Kris Wauters rijdt met Raf Vanthoor.

Ze starten met een identieke wagen, een Dodge Viper, klaargestoomd door hun eigen team, KRK Racing."Het was tijd om op eigen benen te staan. We willen betrokken zijn bij het volledige proces van de opbouw van een wagen, het zoeken van sponsors, samenstellen van het team tot uiteindelijk waar alles om draait, zelf rijden", aldus Kris Wauters.

 


Achttiende seizoen
Koen en Kris Wauters beginnen aan hun 18e seizoen in de autosport, maar een wedstrijd winnen was er nog niet bij. Koen Wauters hoopt daar verandering in te brengen. "Ik heb er bijzonder veel zin in. We hebben dit jaar al hard gewerkt en ik barst van het zelfvertrouwen. Ik kijk vooral uit naar de samenwerking met Jeffrey Van Hooydonk. Hij is snel en dat gaat mij als rijder beter maken. Ik pik enorm veel dingen van hem op en telkens hij sneller is, krijg ik een spreekwoordelijke schop onder de kont. Vorig jaar heb ik als rijder veel vooruitgang geboekt, dit jaar ga ik dankzij Jeffrey opnieuw progressie maken. Dat is leuk."

"Zo professioneel mogelijk"
Kris Wauters vormt voor het derde jaar op rij een duo met Raf Vanthoor. "Samen maken we veel plezier, want autosport is nog steeds een hobby. Maar dat neemt niet weg dat we de zaken ernstig nemen. We proberen zo professioneel mogelijk bezig te zijn met de autosport." Het Belgian GT Championship start dit jaar op 25 april. (belga/dea)

 

bron: www.hln.be

 Post Comment

Log in to comment!

Read Comments

Gelijkaardig op thePulpShow

Previous Posts

Londen, Parijs, Berlijn of toch Amsterdam? In elke stad selecteerden wij de beste hotels. Boek ze vanaf € 29 pp!

Next Posts