currently:
3.5 / 5
Posted By Wesley on 20/01 16:36

Benefietsong voor Haïti

Share |

Gabriel Rios en Natalia zullen samen het nummer "Hallelujah" van Leonard Cohen opnieuw opnemen om de slachtoffers van de aarbeving in Haïti te steunen. Ze brengen het nummer ook live tijdens de uitzending 'Help Haïti' op één en VTM.


Ze brengen het nummer dus live en akoustisch tijdens de uitzending en later zal de singel ook verkocht worden. Waar en wanneer dat zal zijn kom je te weten tijdens de uitzending. Natalia reageerde op dit bericht: "Tegen de natuur kunnen we helaas niet op. Ik kan enkel hopen dat op zulke verschrikkelijke momenten de samenhorigheid stijgt. En dit nummer roept dat gevoel ook op. Met deze benefietsong heb ik toch het gevoel dat ik iets kan doen. Ik ben ook blij met de keuze voor dit lied. Het gaat heel diep en het klinkt universeel. Mensen kunnen zich optrekken aan zo'n nummer." en ook Gabriel Rios liet zijn mening horen: "Ik voel enorm mee met Haïti. Ik ben zelf in Puerto Rico -dichtbij Haïti- geboren en in vergelijking met Haïti is dat een heel rijk land. Nu heeft Haïti helemaal niets meer. Ik ben dan ook heel blij dat iedereen in actie schiet. Het is belangrijk dat we allemaal iets doen en ik doe dat via muziek. Ik heb dan ook meteen ingestemd om met Natalia de benefietsong te zingen. Ik zing met heel veel plezier dit nummer in en dan is het aan de mensen om de benefietsong te kopen en Haïti te steunen."

 

Naast de uitzending op één en VTM zullen ook vijf radiostations de handen in elkaar slaan tijdens een marathonuitzending voor de slachtoffers in Haïti te steunen. Morgen zullen ook andere artiesten tijdens 'Help Haïti' speciale duetten brengen voor Haïti. Daan en Helmut Lotti brengen 'Bridge over troubled water' van Simon & Garfunkel. Ronny Mosuse en Selah Sue zingen 'Ain't no sunshine' van Bill Withers. Ook Toots Thielemans komt naar de uitzending. Hier alvast het orgineel nummer van Leonard Cohen dat Natalia en Gabriel Rios morgen live brengen...
 Post Comment

Log in to comment!

Read Comments

Gelijkaardig op thePulpShow

 • Natalia haar poes!
  Sommigen vinden haar een kempische boerin zonder presence, anderen zijn dol op haar soulstem! Wat vast staat is dat Natalia in elk geval geen eendagvlieg meer genoemd kan worden. Hier alvast haar nieuwe clip. Voor de haters: kijk dan gewoon voor de mooie poes naar de clip!
  Posted By Jeleznova on 22/05 00:00
 • MTV movie awards 2010: Tom Cruise en J.Lo
  Geloof het of niet, Tom Cruise die in mijn ogen qua opvoeding zo wat de onverantwoordelijkste vader op aarde is heeft een hophop showke geplaceerd met Jeniffer Lopez op de MTV movie awards. Go Tom!
  Posted By Tolpyn on 07/06 17:11
 • Britney Spears - Telephone
  Het liedje 'Telephone' van Lady Gaga is in alle hitlijsten terug te vinden. Maar eigenlijk was dit liedje niet voor Lady Gaga bedoeld maar voor Britney Spears. Een demo versie van de versie van Britney vind je bij meer lezen. Ik kan wel zeggen al chance dat Lady Gaga dit gebracht heeft want Britney Spears...
  Posted By Tolpyn on 03/05 16:09

Previous Posts

Zin in een charmant verblijf? Logeren in een hip hotel? Of op chique in een kasteel of landhuis? Het kan al vanaf 29 pp