The PulpShow is een community website voor en door jongeren. We brengen dagelijks verslag uit van het reilen en zeilen van de online jongeren wereld. ...
 • Een beamer van 85.000 dollar
  Als je al eens graag in alle comfort een film bekijkt dan kan deze beamer misschien wel iets voor u zijn... In zaken als Saturn of MediaMarkt zou er ongetwijfeld "Meeneem Prijs" op het etiket staan.
  De Zekerweter Posted By pulp on 05/02 13:38
 • Interactieve reclame
  Je moet altijd maar meer en beter doen om de aandacht van mensen te trekken. Deze interactieve billboard doet alvast een mooie poging door voorbijgangers in de reclame te laten meespelen.
  Niet Nuttig Posted By pulp on 16/10 16:02
 • E3-beurs komt er aan
  De E3 gaat bijna van start, waardoor ook alle geruchtenmolens weer op volle toeren draaien. Johan Soetewey zet de belangrijkste geruchten op een rijtje.
  Posted By joinstyle on about a minute ago
 • Internet 3.0?
  We staan aan de vooravond van de grootste internetrevolutie sinds een generatie, zo schrijft de Independent on Sunday. Want dezer dagen wordt er nieuwe software gelanceerd die vragen begrijpt en gerichte, specifieke antwoorden kan geven, op een manier die tot dusver ondenkbaar is. Web 3.0 dus.
  Posted By pulp on about a minute ago
 • Vraag het aan Frank
  Iedereen die dit wil en daaraan behoefte heeft kan de Belgische astronaut Frank De Winne vragen stellen omtrent ruimtevaart en zijn tweede missie, via het YouTube-kanaal van het Europese Ruimtevaartbureau ESA.
  Posted By pulp on 27/04 08:31
 • Mir:ror by Violet
  Het is een plaat, die je aansluit op je pc. Dmv zogenaamde postzegels kun je objecten taggen die je vervolgens over de spiegel kunt halen waarna bepaalde acties worden uitgevoerd.
  Niet Nuttig Posted By pulp on about a minute ago
 • iPod Shuffle - groots klein!
  Waar Apple eigenlijk altijd al het grootste verschil heeft willen maken bij zijn muziekspelers is in de bediening. Denk maar aan het revolutionaire clickwheel destijds, of nu met de grote, handige touchscreens. Met de nieuwe iPod shuffle probeert Apple de bediening te vereenvoudigen door de nagelnieuwe...
  Jopo Posted By pulp on about a minute ago
 • Europese Commissie beschuldigt Microsoft opnieuw
  De Europese Commissie heeft een bezwaarschrift gestuurd naar de Amerikaanse informaticagigant Microsoft.
  Posted By pulp on 18/01 14:44
 
1 
2